Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
CONTROL I INSTRUMENTACIÓ |
Atenció personalitzada |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | CONTROL I INSTRUMENTACIÓ | Codi | 20244105 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció |
Atendre als alumnes de forma individual per tal d'orientar-los en l'adquisició de coneixents tècnics i competències socials. Les consultes normalment es fan en visites concertades en horari d'atenció en el despatx del professor.
L'horari i el lloc d’atenció es comunicarà oportunament a traves de MOODLE. Malgrat no es necessari avisar amb antelació, és recomanable concertar cita per correu electrònic En cas que sigui necessari,la atenció es farà en un canal de Teams habilitat a aquesta funció i que es publicara oportunament en Moodle. |