Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
MODELITZACIÓ DE PROCESSOS EN SISTEMES ALIMENTARIS I BIOLÒGICS |
Atenció personalitzada |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | MODELITZACIÓ DE PROCESSOS EN SISTEMES ALIMENTARIS I BIOLÒGICS | Codi | 20244126 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció |
La atenció personalitzada es fara intentant prioritzar l’atenció virtual: - Videoconferencia amb el Teams: en horari de 9:00 a 17:00 previ enviament d'un correu electronic a carmenmaria.torres@urv.cat per a confirmar disponibilitat de dia i hora de la reunió. - Es recomana lùs de els fòrums de dubtes de Moodle per a resoldre dubtes que puguin ser comuns a tots els estudiants. - Per a dubtes molt concretes també es pot enviar un correu electronic. Dr. Carmen M Torres Costa Edifici N5, Universitat Rovira i Virgili carmenmaria.torres@urv.cat 977297090 |