2022_23
Guía docente 
Escuela Técnica Superior de Ingeniería Química
A A 
castellano 

Titulaciones

Grado
Doble titulación de grado de Ing. Química y de Técnicas de Bioprocesos Alim
Grado en Ingeniería Agroalimentaria (2010)
Grado en Ingeniería de Bioprocesos Alimentarios (2017)
Grado en Ingeniería Mecánica (2010)
Grado en Ingeniería Química (2010)
Grado en Técnicas de Bioprocesos Alimentarios (2018)
Grado Ingeniería / Técnicas de Bioprocesos Alimentarios (2018)

Master Oficial
Ingeniería Agronómica (2019)
Ingeniería Ambiental y Sostenibilidad Energética/Environmental Eng. (2016)
Ingeniería Química/Chemical Engineering (2013)
Gestión de Empresas Tecnológicas/Technology and Eng. Management (2017)
Mecánica de Fluidos Computacional (2018)
Nanociencia, Materiales y Procesos: Tecnología Química de Frontera (2013)
Prevención de Riesgos Laborales (2009)
Sistemas y Tecnologías de Conversión de Energía/Energy Conversion...(2019)



Coordinadores de curso

Coordinadors de curs
2021/22

Responsables d’ensenyament i Coordinadors de curs

GRAU D’ENGINYERIA QUÍMICA

Responsable ensenyament:

Daniel Montané Calaf 977 559 652 daniel.montane@urv.cat despatx 217

Coordinadors de curs:

1er curs – Josep Font Capafons, 977 559 646,  jose.font@urv.cat despatx 305

2on curs.- Ioannis Katakis Tf 977 559 655  ioanis.katakis@urv.cat despatx 305

3er curs.- Joan Herrero Tf 977 559 649 joan.herrero@urv.cat despatx 307

4rt curs. - Jordi Gavaldà Tf  977 559 647 jordi.gavalda@urv.cat despatx 217

 

GRAU D’ ENGINYERIA MECÀNICA

Responsable d’ensenyament:

Francisco Javier Huera Huarte Tf 977 558 452 Despatx 201

Coordinadors de curs:

1er curs.- Salvatore Cito Tf 977 55 85 36 salvatore.cito@urv.cat despatx 111

2on curs.- Joan Carles Bruno Tf 977 297 068 joancarles.bruno@urv.cat Despatx 112

3er curs.- Albert Fabregat Tf 977 558 452 albert.fabregat@urv.cat despatx 205 

4rt curs.- Diego Ramos Romero Tf 977 558 698 diego.ramos@urv.cat despatx 207

 

GRAU D'ENGINYERIA DE BIOPROCESSOS ALIMENTARIS

Responsable d’ensenyament:

Sílvia de Lamo Tf 977559673  silvia.delamo@urv.cat despatx 318

Coordinadors de curs:

1er curs – Josep Font Capafons, 977 559 646,  jose.font@urv.cat despatx 305

2on curs.- Sílvia de Lamo Tf 977559673 silvia.delamo@urv.cat despatx 318

3r curs.- Laura Aceña Tf 977 558 494 laura.acena@urv.cat Despatx 311 (Facultat d’Enologia)

4rt curs.- Carme Güell Tf 977558504 carme.guell@urv.cat despatx 317

 

GRAU DE TÈCNIQUES DE BIOPROCESSOS ALIMENTARIS

Responsable d’ensenyament:

Sílvia de Lamo Tf 977 559 673  silvia.delamo@urv.cat despatx 318

Coordinadora de curs:

1er curs – Josep Font Capafons, 977 559 646,  jose.font@urv.cat despatx 305

2on curs.- Sílvia de Lamo Tf 977 559 673 silvia.delamo@urv.cat desp 318

3r curs.- Carme Güell Tf 977 558 504 carme.guell@urv.cat despatx 317

 

DOBLE GRAU D’ENGINYERIA QUÍMICA I TÈCNIQUES DE BIOPROCESSOS ALIMENTARIS

Responsable d’ensenyament:

Sílvia de Lamo Tf 977 559 673  silvia.delamo@urv.cat despatx 318

Coordinadora de curs:

1er curs – Josep Font Capafons, 977 559 646,  jose.font@urv.cat despatx 305

2on curs.- Ioannis Katakis Tf 977 559 655  ioanis.katakis@urv.cat despatx 305

3er curs.- Joan Herrero Tf 977 559 649 joan.herrero@urv.cat despatx 307

GRAU D’ENGINYERIA AGROALIMENTÀRIA

Responsable ensenyament:

Sílvia de Lamo Tf 977559673  silvia.delamo@urv.cat despatx 318

Coordinadores de curs:

3er curs.- Laura Aceña Tf 977558496 laura.acena@urv.cat despatx 311 (Fac. Enologia)/

               Olga Busto (QAQO) Tf 977558493 olga.busto@urv.cat despatx 310 (F. Enologia)

4rt. Curs.- Carme Güell Tf 977558504 carme.guell@urv.cat despatx 317