Educational guide Faculty of Chemistry |
english |
Nutrition and Metabolism (2012) |
Subjects |
FUNCTIONAL FOOD |
Learning aims |
IDENTIFYING DATA | 2022_23 |
Subject | FUNCTIONAL FOOD | Code | 13675208 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 2nd | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Optional | First | AN |
Competences | Learning aims | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Objectives | Competences | ||
Conèixer els perfils nutricionals saludables | AP5 |
||
Entendre el concepte de qualitat dels aliments i factors que la determinen. | AP5 |
||
Comprendre els efectes dels components bioactius dels aliments en la salut i protecció de malalties i els aplica al disseny de nous aliments. | AP7 AR1 |
||
Determinar l'eficàcia dels aliments. | AC1 AP7 |
||
Conèixer la funció dels components dels aliments en l'alimentació i nutrició. | AC1 AP7 AR1 |