Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
ECONOMIA I GESTIÓ D'EMPRESES |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | ECONOMIA I GESTIÓ D'EMPRESES | Codi | 19204123 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Treballs |
|
35 | |||||
Presentacions / exposicions |
|
35 | |||||
Proves objectives de tipus test |
|
65 | |||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que nosiguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de lavista. ${1}iLa realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. Segona convocatòria: Examen teòric-pràctic de tots els continguts del curs. |