Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJAR |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJAR | Codi | 19224224 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A10 |
Coneix la presentació dels vins en l'àmbit comercial. Adquireix criteris de compra i ordenació dels vins, així com la forma de tarifar en funció dels diversos paràmetres. Aprèn a crear una carta de vins i els condicionants que representa. Adquireix la capacitat de presentar vins en diferents idiomes. Adquireix la capacitat de presentar vins en diferents idiomes. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |