Tipus A
|
Codi |
Competències Específiques |
| A2 |
Aplicar de manera integrada coneixements bàsics a nivell molecular, cel · lular i metabòlic en microorganismes així com en plantes |
| A3 |
Controlar el sistema productiu de la matèria primera amb criteris de qualitat i seguint els imperatius reglamentaris integrant els coneixements d'edafologia, climatologia i viticultura |
| A4 |
Participar en la programació i disseny de noves instal · lacions vitivinícoles o modificacions de les existents |
| A5 |
Participar en programes d'innovació vitivinícola |
| A6 |
Controlar la transformació del raïm en vi en funció del tipus de producte buscat i dels imperatius reglamentaris tant nacionals i estatals com internacionals i higiènics. Dominar les pràctiques enològiques i els tractaments dels vins. |
| A7 |
Administrar i dirigir el conjunt d'activitats relacionades amb el control de qualitat d'una empresa vitivinícola |
| A8 |
Gestionar una empresa vitivinícola sota criteris de sostenibilitat econòmica |
| A9 |
Donar resposta a problemes vitivinícoles concrets mitjançant la metodologia d'anàlisi adequada i saber interpretar els resultats |
| A10 |
Integrar els aspectes històrics, geogràfics, socials i sanitaris en l'àmbit de l'enologia i la viticultura |
| A11 |
Dissenyar un pla de màrqueting en l'àmbit vitivinícola. |
| A12 |
Elaborar les diferents tipologies de vins escumosos i altres begudes fermentades |
Tipus B
|
Codi |
Competències Transversals |
| CT1 |
Utilitzar informació en llengua estrangera d’una manera eficaç. |
| CT2 |
Gestionar la informació i el coneixement mitjançant l’ús eficient de les TIC |
| CT3 |
Resoldre problemes de manera crítica, creativa i innovadora en el seu àmbit d’estudi |
| CT4 |
Treballar de forma autònoma i en equip amb responsabilitat i iniciativa |
| CT5 |
Comunicació escrita. Comunicar informació de manera clara i precisa a audiències diverses |
| CT5 |
Comunicació oral. Comunicar informació de manera clara i precisa a audiències diverses |
Tipus C
|
Codi |
Competències Nuclears |