Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
NOUS REPTES A LA FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | NOUS REPTES A LA FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA | Codi | 19625205 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A3 | Aprofundir en l'estudi dels microorganismes implicats en l'elaboració de begudes fermentades, tant positius com alteradors, analitzant els últims avenços científics, i comprenent la influència que tenen sobre les propietats del producte final. | |
A9 | Gestionar la informació i el coneixement utilitzant bibliografia cientificotècnica en el camp de la ciència i la tecnologia d'aliments | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |