2022_23
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  TREBALL DE FI DE GRAU
DADES IDENTIFICATIVES 2022_23
Assignatura (*) TREBALL DE FI DE GRAU Codi 20234301
Ensenyament
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període
12 Treball fi de grau Quart 2Q
Impartició Modalitat per grup d'activitat Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
Prerequisits Per poder matricular l'assignatura de Treball de Fi de Grau, és requisit indispensable haver superat el 70% dels crèdits totals del grau. En aquest 70% han d'estar incloses totes les assignatures de 1r i 2n curs.
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Coordinador/a
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
Adreça electrònica carme.guell@urv.cat
miriam.lampreave@urv.cat
joan.adserias@urv.cat
jordi.reguant@urv.cat
Professors/es
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
LAMPREAVE FIGUERAS, MÍRIAM
ADSERIAS SANS, JUAN
REGUANT MIRANDA, JORDI
Web https://repositori.urv.cat/estatic/TFG0011/ca_EnsPrj_Enginyeria_de_Bioprocessos_Alimentaris.html
Descripció general i informació rellevant

DESCRIPCIÓ GENERAL: Elaboració d'un treball d'un treball de síntesi, de caràcter professional, que serà resultat de l'assoliment de les competències del grau.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent