Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE GRAU |
Recomanacions |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | TREBALL DE FI DE GRAU | Codi | 20244301 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Treball fi de grau | Tercer | 2Q |
Assignatures que es recomana cursar simultàniament | ||||||||
|
Assignatures que es recomana haver cursat prèviament | ||
|
Altres comentaris | |
Per poder matricular l’assignatura de Treball de Fi de Grau, és requisit indispensable haver superat el 60% dels crèdits totals del grau. En aquest 60% han d’estar incloses totes les assignatures de 1r curs i l'assignatura de 2n curs FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS |