2022_23
2022_23
2023_24
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
2008_09
2007_08
2006_07
Guia docent
Facultat d'Enologia
A
A
A
català
castellano
english
Ensenyaments
Grau
Doble titulació de grau en Enginyeria Informàtica i en Biotecnologia (2014)
Grau en Biotecnologia (2009)
Grau en Enologia (2014)
Màster Oficial
Begudes Fermentades (2014)
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)
Begudes Fermentades (2014)
Assignatures
Primer Curs
Codi
Nom
Període
Tipus
Crèd.
19625101
BEGUDES FERMENTADES
1Q
Obligatòria
3
19625106
ENGINYERIA DE PROCÉS EN L'ELABORACIÓ DE BEGUDES FERMENTADES
1Q
Obligatòria
3
19625104
PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES
1Q
Obligatòria
3
19625103
QUIMIOMETRIA PEL CONTROL DE BEGUDES FERMENTADES
1Q
Obligatòria
3
19625102
SEGURETAT ALIMENTÀRIA
1Q
Obligatòria
3
19625401
PRÀCTIQUES EXTERNES
AN
Pràctiques Externes obligatòria
9
19625301
TREBALL FI DE MÀSTER
AN
Treball fi de màster
15
Optativa
Codi
Nom
Període
Tipus
Crèd.
19625202
ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA
1Q
Optativa
3
19625204
AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS
1Q
Optativa
3
19625206
BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI
1Q
Optativa
3
19625216
EL SECTOR CERVESER
1Q
Optativa
3
19625205
NOUS REPTES A LA FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA
1Q
Optativa
3
19625207
ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS
1Q
Optativa
3
19625209
ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA
2Q
Optativa
3
19625220
ANÀLISI SENSORIAL DE CERVESA
2Q
Optativa
3
19625203
MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI
2Q
Optativa
3
19625217
MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT
2Q
Optativa
3
19625219
MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA
2Q
Optativa
3
19625218
TECNOLOGIA CERVESERA
AN
Optativa
9
Complements formació
Codi
Nom
Període
Tipus
Crèd.
19224107
ANÀLISI SENSORIAL I
1Q
Obligatòria
3
19224106
ENOLOGIA GENERAL I
1Q
Obligatòria
6
19224113
ANÀLISI SENSORIAL II
2Q
Obligatòria
3