Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
DISSENY I FORMULACIÓ DE NOUS ALIMENTS |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | DISSENY I FORMULACIÓ DE NOUS ALIMENTS | Codi | 13675220 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
3 | Optativa | AN |
||||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | susana.hurtado@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | https://www.ub.edu/grad3/plae/AccesInformePD?curs=2023&codiGiga=569315&idioma=ESP&recurs=publicacio | |||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Assignatura impartida des de la UB. Tenir una visió general del disseny de nous productes en la indústria alimentària. Adquirir coneixements i criteris per a la selecció d'ingredients industrials i additius, tenint en compte les funcions que han de presentar en el desenvolupament d'un nou producte. Fomentar la interrelació entre els aspectes de la formulació i els aspectes bàsics de les matèries ja cursades (valor nutritiu i sensorial, higiene i seguretat, anàlisi, control i tecnologia alimentària). Consultar la guia docent al web indicat. |
|||||||||||||||||
Universitat de Barcelona (UB) | ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |