Grado en Nutrición Humana y Dietética (2010) |
Asignaturas |
ALIMENTOS |
Metodologías |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2023_24 |
Asignatura | ALIMENTOS | Código | 14224101 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
6 | Obligatoria | Primer | 2Q |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
descripción | |
Actividades introductorias | Presentació dels diferents blocs temàtiques de la assignatura i el sistema d'avaluació |
Sesión magistral | Exposició teòrica dels continguts, amb participació activa de l'alumne |
Seminarios | Discussió i debat sobre temes d'aliments. Treball en petits grups per part del alumnat. |
Prácticas en laboratorios | Anàlisis d'aliments mitjançant diferents metodes analítics al laboratori. L'assitencia i lliurament de la memoria són obligatoris. |
Atención personalizada | Tutories personalitzades amb els alumnes |