Grado en Nutrición Humana y Dietética (2010) |
Asignaturas |
DIETÉTICA |
Competencias |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2023_24 |
Asignatura | DIETÉTICA | Código | 14224104 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
12 | Obligatoria | Segundo | AN |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
Tipo A | Código | Competencias Específicas |
A4 | Composició d'aliments i matèries primeres. | |
A7 | Bases de l'alimentació saludable. | |
A8 | Dietètica. | |
A9 | Mètodes de valoració de l'estat nutricional. | |
A10 | Dietètica. Bases de l'alimentació saludable. | |
A18 | Avaluar l'estat nutricional individual i en col•lectivitats. | |
A19 | Planificar, implantar i avaluar dietes terapèutiques | |
A20 | Elaborar i interpretar una història dietètica. Interpretar una història clínica. | |
A21 | Calcular i establir pautes alimentàries saludables. | |
A23 | Realitzar educació alimentària. | |
Tipo B | Código | Competencias Transversales |
CT4 | Treballar de forma autònoma i en equip amb responsabilitat i iniciativa | |
Tipo C | Código | Competencias Nucleares |