2023_24
Guía docente 
Facultad de Medicina y Ciencias de la Salud
A A 
castellano 
Grado en Nutrición Humana y Dietética (2010)
 Asignaturas
  DIETÉTICA
   Competencias
Tipo A Código Competencias Específicas
 A4 Composició d'aliments i matèries primeres.
 A7 Bases de l'alimentació saludable.
 A8 Dietètica.
 A9 Mètodes de valoració de l'estat nutricional.
 A10 Dietètica. Bases de l'alimentació saludable.
 A18 Avaluar l'estat nutricional individual i en col•lectivitats.
 A19 Planificar, implantar i avaluar dietes terapèutiques
 A20 Elaborar i interpretar una història dietètica. Interpretar una història clínica.
 A21 Calcular i establir pautes alimentàries saludables.
 A23 Realitzar educació alimentària.
Tipo B Código Competencias Transversales
 CT4 Treballar de forma autònoma i en equip amb responsabilitat i iniciativa
Tipo C Código Competencias Nucleares