2023_24
Guía docente 
Facultad de Medicina y Ciencias de la Salud
A A 
castellano 
Grado en Nutrición Humana y Dietética (2010)
 Asignaturas
  DIETÉTICA
   Metodologías
Metodologías
  descripción
Actividades introductorias Explicació del funcionament de l'assignatura, assistència, participació i treballs mitjançant el moodle
Sesión magistral Desenvolupament dels continguts del programa estimulant la participació dels alumnes.
Prácticas en laboratorios 1. De coneixement dels aliments (Pesos i raccions)
2. De confecció de receptes i dietes
3. De absorció de greixos
4. De modificació de la texture dels aliments
Resolución de problemas/ejercicios Confecció de dietes i menús i maneig de taules de composició d'aliments.
Prácticas a través de TIC Càlcul de dietes utilitzant diferents programes informàtics.
Càlcul de dietes controlades per més d'un nutrient.
Atención personalizada Orientació per a la confecció dels treballs centrats en tasques autèntiques del dietista-nutricionista