Grado en Nutrición Humana y Dietética (2010) |
Asignaturas |
DIETÉTICA |
Metodologías |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2023_24 |
Asignatura | DIETÉTICA | Código | 14224104 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
12 | Obligatoria | Segundo | AN |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
descripción | |
Actividades introductorias | Explicació del funcionament de l'assignatura, assistència, participació i treballs mitjançant el moodle |
Sesión magistral | Desenvolupament dels continguts del programa estimulant la participació dels alumnes. |
Prácticas en laboratorios | 1. De coneixement dels aliments (Pesos i raccions) 2. De confecció de receptes i dietes 3. De absorció de greixos 4. De modificació de la texture dels aliments |
Resolución de problemas/ejercicios | Confecció de dietes i menús i maneig de taules de composició d'aliments. |
Prácticas a través de TIC | Càlcul de dietes utilitzant diferents programes informàtics. Càlcul de dietes controlades per més d'un nutrient. |
Atención personalizada | Orientació per a la confecció dels treballs centrats en tasques autèntiques del dietista-nutricionista |