Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
FONAMENTS DE LA NUTRICIÓ HUMANA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | FONAMENTS DE LA NUTRICIÓ HUMANA | Codi | 14224112 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
4 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A1 | Nutrició humana | |
A3 | Estructura i funció del cos humà. | |
A5 | Fisiopatologia i patologia nutricional. | |
A6 | Bioquímica. | |
A7 | Bases de l'alimentació saludable. | |
A10 | Dietètica. Bases de l'alimentació saludable. | |
A17 | Identificar els factors que influeixen en la nutrició. | |
A34 | Fonaments físics, químics i biològics en ciències dels aliments i la nutrició. | |
A44 | identificar els fets més destacats de l'avanç científic de l'alimentació i la nutrició. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |