Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ECONOMIA I GESTIÓ ALIMENTÀRIA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ECONOMIA I GESTIÓ ALIMENTÀRIA | Codi | 14224117 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprenentatge basat en problemes |
|
Realització d’activitats, cerca d’informació, resolució de casos pràctics . Els continguts teòrics de les pràctiques es valoraran en les proves objectives Es valora l’aprenentatge autònom, i motivació, assistència i puntualitat. Es valora el comportament i l’actitud vers als altres. |
40% | ||||
Proves mixtes |
|
Sessió Magistral Proves sobre els coneixements teòrics: Es realitzaran exàmens tipus test, exercicis i/o preguntes obertes. També es preguntarà sobre el coneixements plantejats en la part pràctica. En casos especials es podran realitzar exàmens orals. 60% | 60% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'assistència a les pràctiques és obligatòria |