Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA | Codi | 14224124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Quart | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A19 |
Saber com s'ha de plantejar l'abordatge dietètic en l'obesitat, la diabetis tipus 1 i tipus 2, la hipertensió i la dislipèmia | |
A25 |
Saber planificar menús hospitalaris i dietes especials amb l'objectiu de donar un bon servei i una bona qualitat nutricional als pacients ingressats | |
A26 |
Entendre els canvis dels aliments processats. | |
A27 |
Conèixer les característiques definitòries dels principals grups microbians: morfològiques, metabòliques, etc. | |
A28 |
Conèixer els factors de qualitat i saber-los aplicar a cada aliment | |
A38 |
Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |