2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A19 Saber com s'ha de plantejar l'abordatge dietètic en l'obesitat, la diabetis tipus 1 i tipus 2, la hipertensió i la dislipèmia
 A25 Saber planificar menús hospitalaris i dietes especials amb l'objectiu de donar un bon servei i una bona qualitat nutricional als pacients ingressats
 A26 Entendre els canvis dels aliments processats.
 A27 Conèixer les característiques definitòries dels principals grups microbians: morfològiques, metabòliques, etc.
 A28 Conèixer els factors de qualitat i saber-los aplicar a cada aliment
 A38 Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge