Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA | Codi | 14224124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Quart | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||||
Pràctiques clíniques |
|
ESTADA AL SERVEI DE RESTAURACIO COL.LECTIVA Avaluació continuada del seguiment de les pràctiques en el Centre corresponent Es valora: - Puntualitat - Interès general de l’alumne - Participació a les tasques del Centre o Unitat - Responsabilitat demostrada - Capacitat de treball amb equip - Formació teòrica |
30% | |||||||
Treballs |
|
Avaluació de l'informe o quadern de pràctiques per part del tutor de pràctiques del Centre | 60% | |||||||
Proves de desenvolupament | Valoració del quadern de pràctiques per part dels responsables de l'assignatura, per tal d'unificar l'avaluació del quadern entre els diferents tutors de pràctiques | 10% | ||||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||