2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques clíniques
A19
A25
A26
A27
A28
A38
ESTADA AL SERVEI DE RESTAURACIO COL.LECTIVA

Avaluació continuada del seguiment de les pràctiques en el Centre corresponent
Es valora:
- Puntualitat
- Interès general de l’alumne
- Participació a les tasques del Centre o Unitat
- Responsabilitat demostrada
- Capacitat de treball amb equip
- Formació teòrica
30%
Treballs
A19
A25
A26
A27
A28
A38
Avaluació de l'informe o quadern de pràctiques per part del tutor de pràctiques del Centre 60%
Proves de desenvolupament
Valoració del quadern de pràctiques per part dels responsables de l'assignatura, per tal d'unificar l'avaluació del quadern entre els diferents tutors de pràctiques 10%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria