Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA | Codi | 14224124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Quart | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
Sala, Y, Montañés, J. Restauración Colectiva. Planificación de instalaciones, locales y equipamientos. Barcelona: Masson; 1999. Matas, E, Vila, M. Restauración Colectiva. APPCC. Manual del usuario. Barcelona; Elsevier; 2002. Montés E., Lloret I., López MA. Diseño y Gestión de Cocinas. Manual de higiene alimentaria aplicada al sector de la Restauración. Ediciones Díaz de Santos; 2005. Planificación de instalaciones, locales y equipamiento.Sala Vidal, Yolanda.; Montanés Biñana, Jordi; Reixach Coll, Magda, dir.; Centre d'Ensenyament Superior de Nutrició i Dietètica. 1999
APPCC manual de usuari. Matas Pablo, E.; Vila Brugalla, Montserrat.; Reixach Coll, Magda, coord.; Centre d'Ensenyament Superior de Nutrició i Dietètica,2002 |
|
Complementària | |