2023_24
Guía docente 
Facultad de Medicina y Ciencias de la Salud
A A 
castellano 
Grado en Nutrición Humana y Dietética (2010)
 Asignaturas
  ROTATORIO INTERDISCIPLINARIO
   Resultados de aprendizaje
Tipo A Código Resultados de aprendizaje
 A23 Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit estudiat
Ser capaços d'aplicar les tècniques apreses en contextos concrets
Posar en funcionament, en un àmbit professional i d'una manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears
Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es puguin aplicar
Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional
Conèixer i utilitzar els mitjans tècnics més freqüentment utilitzats pels professionales de l'àmbit
 A24 Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit estudiat
Ser capaços d'aplicar les tècniques apreses en contextos concrets
Posar en funcionament, en un àmbit professional i d'una manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears
Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es puguin aplicar
Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional
Conèixer i utilitzar els mitjans tècnics més freqüentment utilitzats pels professionales de l'àmbit
 A39 Ser capaços d'aplicar les tècniques apreses en contextos concrets
Posar en funcionament, en un àmbit professional i d'una manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears
Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es puguin aplicar
Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit estudiat
Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional
Conèixer i utilitzar els mitjans tècnics més freqüentment utilitzats pels professionales de l'àmbit
Tipo B Código Resultados de aprendizaje
Tipo C Código Resultados de aprendizaje