Grado en Nutrición Humana y Dietética (2010) |
Asignaturas |
ROTATORIO INTERDISCIPLINARIO |
Resultados de aprendizaje |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2023_24 |
Asignatura | ROTATORIO INTERDISCIPLINARIO | Código | 14224131 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
3 | Obligatoria | Cuarto | AN |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
Tipo A | Código | Resultados de aprendizaje |
A23 |
Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit estudiat Ser capaços d'aplicar les tècniques apreses en contextos concrets Posar en funcionament, en un àmbit professional i d'una manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es puguin aplicar Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional Conèixer i utilitzar els mitjans tècnics més freqüentment utilitzats pels professionales de l'àmbit | |
A24 |
Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit estudiat Ser capaços d'aplicar les tècniques apreses en contextos concrets Posar en funcionament, en un àmbit professional i d'una manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es puguin aplicar Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional Conèixer i utilitzar els mitjans tècnics més freqüentment utilitzats pels professionales de l'àmbit | |
A39 |
Ser capaços d'aplicar les tècniques apreses en contextos concrets Posar en funcionament, en un àmbit professional i d'una manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es puguin aplicar Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit estudiat Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional Conèixer i utilitzar els mitjans tècnics més freqüentment utilitzats pels professionales de l'àmbit | |
Tipo B | Código | Resultados de aprendizaje |
Tipo C | Código | Resultados de aprendizaje |