Guia docent Facultat d'Economia i Empresa |
català |
Doble titulació de grau Administració i Direcció d'Empreses i Dret (2014) |
Assignatures |
MÀRQUETING INDUSTRIAL I DE SERVEIS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | MÀRQUETING INDUSTRIAL I DE SERVEIS | Codi | 16914214 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
PART I. MÀRQUETING INDUSTRIAL | |
TEMA 1. Introducció al màrqueting industrial |
1.1. Què és el màrqueting industrial? 1.2. Màrqueting industrial vs màrqueting de consum 1.3. Tipus de clients industrials 1.4. Tipus de productes industrials |
TEMA 2. Comportament de compra organitzacional | 2.1. Introducció 2.2. Característiques del mercat industrial 2.3. El centre de compra 2.4. Fases del procés de decisió de compra 2.5. Tipus de situacions de compra 2.6. Implicacions per a compres industrials 2.7. Implicacions per a vendes industrials 2.8. Teories de compres en les organitzacions |
TEMA 3. Segmentació en els mercats industrials | 3.1. Introducció 3.2. Avantatges i limitacions 3.3. Criteris de segmentació 3.4. Estratègies de mercat objectiu |
TEMA 4. Màrqueting mix industrial | 4.1. Producte 4.2. Distribució 4.3. Preu 4.4. Comunicació |
TEMA 5. Relacions comercials en els mercats industrials | 5.1. CRM 5.2. Relació venedor-client 5.3. Motivació per a relacionar-se 5.4. Tipus de relacions en el mercat industrial 5.5. Avantatges del màrqueting relacional 5.6. Quan establir relacions en els mercats industrials 5.7. Estratègies per a relacionar-se en els mercats industrials 5.8. Com distribuir els recursos entre diferents grups de clients 5.9. Model de desenvolupament de relacions |
PART II. MÀRQUETING DE SERVEIS. | |
TEMA 1. Naturalesa i classificació dels serveis. |
1.1. Naturalesa 1.2. Els serveis en els productes ampliats 1.3. Classificació 1.4. El model molecular 1.5. Característiques diferencials dels serveis |
TEMA 2. La Qualitat del Servei. |
2.1. Definició 2.2. Disseny per a la qualitat 2.3. Model de diagnòstic de la qualitat 2.4. Millora de la qualitat 2.5. El ServQual 2.6. Qualitat del servei i els empleats 2.7. Qualitat del servei i l'evidència física |
TEMA 3. Pla de Mk de Serveis | 3.1. Conceptualització del pla de màrqueting de serveis 3.2. Fixació de preus del servei 3.3. Promoció del servei 3.4. Comunicació del servei |