Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
GESTIÓ MEDIAMBIENTAL DE LA INDÚSTRIA ENOLÒGICA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | GESTIÓ MEDIAMBIENTAL DE LA INDÚSTRIA ENOLÒGICA | Codi | 19224121 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
Proves que inclouen activitats, problemes o casos a resoldre. L'estudiant ha de donar resposta a l'activitat plantejada, plasmant de manera pràctica, els coneixements teòrics i pràctics de l'assignatura | 30% | ||||
Proves de desenvolupament |
|
Proves que inclouen preguntes obertes sobre un tema i també inclouen preguntes directes sobre un aspecte concret. L'estudiant ha de desenvolupar, relacionar, organitzar i presentar els coneixements que té sobre la matèria. | 70% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'avaluació en segona convocatòria es fa: 70% resolució de problemes i exercicis a l'aula (realitzat durant el curs)30% prova única que inclou tots els continguts de l'assignatura |