Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
QUIMIOMETRIA PEL CONTROL DE BEGUDES FERMENTADES |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | QUIMIOMETRIA PEL CONTROL DE BEGUDES FERMENTADES | Codi | 19625103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura, la metodologia docent i l'avaluació. |
Sessió Magistral | Explicació d'alguns continguts bàsics de l'assignatura. Els estudiants podran consultar i estudiar la documentació penjada al Moodle. |
Presentacions / exposicions | Presentació oral d'un article científic i discussió posterior |
Webminari | Exposició d'un tema específic per part d'un expert. |
Atenció personalitzada | Tutoria al despatx, a través de correu-e o fòrum de discussió, per a resoldre dubtes sobre l'assignatura. |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Realització i discussió posterior d'exercicis i casos pràctics que els estudiants prèviament hauran preparat. |