Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ENGINYERIA DE PROCÉS EN L'ELABORACIÓ DE BEGUDES FERMENTADES |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | ENGINYERIA DE PROCÉS EN L'ELABORACIÓ DE BEGUDES FERMENTADES | Codi | 19625106 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Enginyeria Química |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | francisco.lopez@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
En aquesta assignatura es donaran les bases per dissenyar un procés d'elaboració de begudes fermentades. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |