Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
PRODUCCIÓ DE VINS ESCUMOSOS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | PRODUCCIÓ DE VINS ESCUMOSOS | Codi | 19635104 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Seminaris |
|
Seminaris de discussió | 10 | ||||
Pràctiques de camp/sortides |
|
Test de preguntes curtes | 10 | ||||
Sessions de tast |
|
Tast de diferents mostres | 20 | ||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Prova de preguntes curtes | 50 | ||||
Altres | Asistencia puntual a classe |
10 |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'avaluació de la segona convocatòria serà la mateixa que a la primera. La qualificació de la part corresponent als seminaris es guardarà. L'estudiant haurià de fer un tast i un examen de preguntes curtes. L'us de les TIC està prohibit als exàmens. |