Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
ADAPTACIÓ A L'ENOLOGIA |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ADAPTACIÓ A L'ENOLOGIA | Codi | 19635205 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Viticultura: varietats de raïm i gestió de la vinya | Procés de maduració, evolució i influències sobre la composició del vi Controls de maduressa i d'estat sanitari. Sistemes de verema i de transport del raïm |
Enologia: procés de vinificació i envelliment | Operacions comuns a totes les vinificacions Vinificació en blanc Vinificació en rosat Vinificació en negre Criança i envelliment Estabilització i embotellat Introducció a l'anàlisi sensorial |