Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL | Codi | 20234010 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | ||||||||
Activitats Introductòries |
|
2 | 0 | 2 | |||||||
Sessió Magistral |
|
40 | 65 | 105 | |||||||
Treballs |
|
0 | 22 | 22 | |||||||
Resolució de problemes, exercicis |
|
0 | 10 | 10 | |||||||
Atenció personalitzada |
|
6 | 0 | 6 | |||||||
Proves pràctiques |
|
2 | 0 | 2 | |||||||
Proves objectives de tipus test |
|
1 | 0 | 1 | |||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
2 | 0 | 2 | |||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |