Grado en Ingeniería de Bioprocesos Alimentarios (2017) |
Asignaturas |
FITOTECNIA |
Metodologías |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2023_24 |
Asignatura | FITOTECNIA | Código | 20234107 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
6 | Obligatoria | Cuarto | 1Q |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
descripción | |
Actividades introductorias | Presentació de l'assignatura |
Sesión magistral | Mitjançant classes magistrals s'explicaran els continguts que figuren al programa de l'assignatura. Durant les classes la descripció dels continguts s'alternaran amb proposta de casos, discussió dels mateixos, debats, resolució de problemes en grups, etc |
Practicas a través de TIC en aulas informáticas | Aplicar, a nivell pràctic, la teoria d'un àmbit de coneixement en un context determinat. Exercicis pràctics a través de les TIC. |
Prácticas en laboratorios | Pràctiques laboratori |
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprendizaje basado en problemas | resolució de problemes de reg i de fertilització orgànica i mineral |
Eventos científicos y divulgativos | Xerrades, taules rodones, congressos, aportacions i exposicions amb ponents de prestigi, per aprofundir en el coneixement de determinades matèries. |
Trabajos | Treball tutorat: Elaboració en grup del treball de curs tutorat "Analisi i Valoració d'una finca agrícola" |
Atención personalizada | Temps que cada professor té reservat per atendre i resoldre dubtes als estudiants. Aquesta atenció pot fer-se presencialment, a través del fòrum de dubtes de l’assignatura i/o webconferència. |