2023_24
Educational guide 
School of Chemical Engineering
A A 
english 
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Engineering (2017)
 Subjects
  CROP PROTECTION
   Assessment
Methodologies Competences Description Weight        
Assignments
A1.1
A1.2
B1.1
B5.3
Activitats diverses relacionades amb els continguts de l'assignatura al llarg del curs. 50%
Mixed tests
A1.1
A1.2
A4.6
B1.1
B1.5
B4.4
B5.1
B5.3
Dues proves al llarg del quadrimestre que combinen preguntes de desenvolupament, preguntes objectives de preguntes curtes i/o proves objectives tipus test per avaluar els continguts teòrics de l'assignatura.
50%
Others  
 
Other comments and second exam session

Avaluació continuada:

Per tal de superar l'assignatura en primera convocatòria, l'alumne haurà d'assolir una nota superior a 4 en cadascuna de les proves avaluables. Si no és així, l'alumne anirà a segona convocatòria, on haurà de recuperar la/es part/s suspesa/es.

Per altra banda, la realització de les diferents activitats/treballs és obligatòria. En cas que l'alumne no realitzi aquestes tasques, no podrà aprovar l'assignatura ni en 1ª ni en 2ª convocatòria.

Segona Convocatòria:

La prova per superar aquesta segona convocatòria serà també una prova tipus mixta i la nota mínima per aprovar-la serà de 5.