Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Engineering (2017) |
Subjects |
CROP PROTECTION |
Assessment |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | CROP PROTECTION | Code | 20234109 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Compulsory | Fourth | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Methodologies | Competences | Description | Weight | ||||||||
Assignments |
|
Activitats diverses relacionades amb els continguts de l'assignatura al llarg del curs. | 50% | ||||||||
Mixed tests |
|
Dues proves al llarg del quadrimestre que combinen preguntes de desenvolupament, preguntes objectives de preguntes curtes i/o proves objectives tipus test per avaluar els continguts teòrics de l'assignatura. |
50% | ||||||||
Others |
Other comments and second exam session | |||
Avaluació continuada: Per tal de superar l'assignatura en primera convocatòria, l'alumne haurà d'assolir una nota superior a 4 en cadascuna de les proves avaluables. Si no és així, l'alumne anirà a segona convocatòria, on haurà de recuperar la/es part/s suspesa/es. Per altra banda, la realització de les diferents activitats/treballs és obligatòria. En cas que l'alumne no realitzi aquestes tasques, no podrà aprovar l'assignatura ni en 1ª ni en 2ª convocatòria. Segona Convocatòria: La prova per superar aquesta segona convocatòria serà també una prova tipus mixta i la nota mínima per aprovar-la serà de 5. |