Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Engineering (2017) |
Subjects |
CROP PROTECTION |
Sources of information |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | CROP PROTECTION | Code | 20234109 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Compulsory | Fourth | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Basic |
Diversos, Curs de nivel qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris, DAAiAR. Gencat, 2018 VVAA, Plagues i accidents metereològics, UPV, 2013 Agrios, G.N., Plant Pathology, 5ªedició, Eleseveir Academic Press, 2005 |
Altres fonts d'informació: http://agricultura.gencat.cat/ca/inici/ Carrero, J.M.; Plana, S. 2008. Plagas de Campo. 13ªedició, Mundi-Prensa. Jacas, J.A.; Urbaneja, A. 2008. Control biológico de plagas agrícolas. 1ªedició, Phytoma-España. De Liñan, C. 2020. Vademecum de productos fitosanitarios y nutricionales. Agrotécnicas. Fernández-Quintanilla, C.; González Andújar; J.L. 2017.¿Qué sabemos de Las malas hierbas? 1ªedició, Catarata. Taberner Palou, A. 2006. Guia pel control de les males herbes, 1ªedició, DAARiA, Gencat. |
|
Complementary | |