Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
DISSENY DE PROCESSOS DE SEPARACIÓ |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | DISSENY DE PROCESSOS DE SEPARACIÓ | Codi | 20234114 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A1.5 | Aplicar els principis de l'enginyeria en el context de les ciències de la vida per definir condicions i estratègies que permetin dissenyar i optimitzar processos de producció de sistemes biològics. | |
A5.1 | Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis de l'enginyeria i tecnologia de bioprocessos aplicats als aliments, que inclou l'enginyeria i tecnologia dels aliments, l'enginyeria i les operacions bàsiques d'aliments, així com la tecnologia d'aliments. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B4.1 | Aprendre maneres eficaces per assimilar coneixements i comportaments. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |