Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS | Codi | 20234116 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Primer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
Correcció d' exercicis recollits durant les hores de classe i realitzats individualment o en grup segons indicarà el professor per cada exercici. Es podran avaluar exercicis realitzats fora de les hores de classe. | 3.5% | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Avantprojecte |
|
Treball pràctic que s'avaluarà mitjançant : la presentació d'un informe escrit (35%), una presentació pública en format de poster (15%), una nota d'una defensa individual (20%) i una nota de seguiment del treball en equip (30%). |
65% | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Resolució de problemes, exercicis |
|
Realització de tres proves parcials a l'aula (8.75% cadascuna) i tres qüestionaris on line (1.75% cadascun). |
31.5 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||