2023_24
Guía docente 
Escuela Técnica Superior de Ingeniería Química
A A 
castellano 
Grado en Ingeniería de Bioprocesos Alimentarios (2017)
 Asignaturas
  CONSTRUCCIONES AGROALIMENTARIAS
   Metodologías
Metodologías
  descripción
Actividades introductorias Presentació de l'assignatura i dels criteris d'avaluació de la mateixa. Presentació dels estudiants.
Sesión magistral Exposició teòrica del contingut del temari amb l'ajuda de presentacions, projeccions, vídeos i qualsevol altra documentació adient.

S'exposaran i discutiran exemples i característiques de les diferents instal·lacions englobades dins de la indústria agroalimentària.
Resolución de problemas/ejercicios en el aula ordinaria Plantejament, desenvolupament i resolució de problemes relacionats amb el temari de l'assignatura i simulant casos reals.
Trabajos Realització d'un projecte comú on s'integren la caracterització dels diversos elements estructurals per a la tipologia de nau escollida, el seu dimensionament i la creació de la documentació escrita i gràfica necessària per poder ser executada. Els estudiants han de treballar en equip i enfrontar-se a problemes oberts que els facin entrenar, entre altres, les seves capacitats d'aprenentatge, de cooperació, de lideratge, d'organització, de comunicació i d'enfortiment de les relacions interpersonals; així com també la resolució de casos reals que es poden trobar a la seva vida professional
Prácticas en laboratorios Realització d'informes i documents
Atención personalizada Els alumnes poden fer les consultes que creguin convenients durant les hores de classe presencial i també fora d'aquestes. En aquest darrer supòsit es necessari concertar cita prèvia a través del Moodle per tal d'assegurar la disponibilitat del professor.