2023_24
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Determinar el nivell de coneixement dels alumnes sobre el món dels microorganismes. En base als resultats que obtinguem d'aquesta presa de contacte, podrem determinar el percentatge d'activitats introductòries que haurem implementar amb els mateixos.
Pràctiques a laboratoris OBLIGATÒRIES. Aplicació de diferents metodologies d'anàlisi microbiològic dels aliments. Les pràctiques son obligatòries per tots els alumnes matriculats per primera vegada a l'assignatura. Els alumnes repetidors tenen l'opció de repetir les pràctiques. Només es guarda la nota de pràctiques durant un any acadèmic.
Presentacions / exposicions OBLIGATORIS. Exposició per part dels alumnes d'articles i temes d'actualitat relacionats amb la microbiologia dels aliments. Els seminaris son obligatoris per tots els alumnes matriculats per primera vegada a l'assignatura. Els alumnes repetidors tenen l'opció de repetir els seminaris. Només es guarda la nota de seminaris durant un any acadèmic.
Sessió Magistral Exposició per part dels professors de l'assignatura dels continguts del temari. Discussió amb els alumnes al finalitzar els temes i resolució dels dubtes
Atenció personalitzada Resolució de dubtes sobre els continguts i avaluació de l'assignatura. Els alumnes podran posar-se en contacte amb els professors que imparteixen l'assignatura mitjançant el moodle o per correu electrònic. En el cas que ho considerin oportú, podran concertar una entrevista personal.