Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
SISTEMES DE QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | SISTEMES DE QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES | Codi | 20234125 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Tercer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||||||||||||||||||||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sessió Magistral |
|
28 | 5 | 33 | ||||||||||||||||||||||||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
14 | 18 | 32 | ||||||||||||||||||||||||||||
Avantprojecte |
|
70 | 70 | 140 | ||||||||||||||||||||||||||||
Seminaris |
|
5 | 0 | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||
Atenció personalitzada |
|
2 | 0 | 2 | ||||||||||||||||||||||||||||
Proves pràctiques |
|
2 | 2 | 4 | ||||||||||||||||||||||||||||
Proves mixtes |
|
4 | 4 | 8 | ||||||||||||||||||||||||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |