Grado en Ingeniería de Bioprocesos Alimentarios (2017) |
Asignaturas |
PRÁCTICAS DE LIDERAZGO DE EQUIPOS |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2023_24 | |||||||||||||||||
Asignatura (*) | PRÁCTICAS DE LIDERAZGO DE EQUIPOS | Código | 20234211 | |||||||||||||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||||||||||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||||||||||||
9 | Optativa | Cuarto | AN conv. única |
|||||||||||||||
Impartición | Modalidad por grupo de trabajo | Idioma de impartición, horarios y fechas de examen | ||||||||||||||||
Prerrequisitos | ||||||||||||||||||
Departamento | Ingeniería Química |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Correo-e | joanramon.alabart@urv.cat |
|||||||||||||||
Profesores/as |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripción general e información relevante |
DESCRIPCIÓ GENERAL: El propòsit d'aquesta assignatura és facilitar el desenvolupament de la capacitat de lideratge d'equips (Project Manager)mitjançant una metodologia d'aprenentatge experiencial que combina simultàniament els tres elements següents:
|
|||||||||||||||||
OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria Química (GEQ) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències. | ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guía docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la URV. Este documento es público y no es modificable, excepto en casos excepcionales revisados por el órgano competente o debidamente revisado de acuerdo la normativa vigente. |