2023_24
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  QUÍMICA I
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària
A1.1
A1.2
A3.4
B1.2
B1.3
B3.2
B3.3
B4.1
B4.4
B5.1
B5.3
Handsouts 10%
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A1.2
A3.4
Primer parcial

Segon parcial
25%

30%

Proves pràctiques
A1.1
A1.2
A3.4
Resolució de problemes i exercicis a l'aula 10%
Proves de desenvolupament
A1.1
A1.2
A3.4
Avaluació de les pràctiques de laboratori 15%
Proves orals
A1.1
A1.2
A3.4
Presentació i defensa oral dels resultats de les pràctiques 10%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Cal obtenir com a mínim un 4,5 de la mitjana de les proves pràctiques curtes per a que aquesta nota participi en la nota global de l'assignatura.

L'assignatura s'aprova amb un 5 com a nota global.

2na convocatòria: si l'alumne/a no supera les proves pràctiques de preguntes curtes, cal realitzar un examen final a la segona convocatòria que valdrà el 55% de la nota de l'assignatura (se li sumaran les notes de problemes, handouts i pràctiques, quan la nota de l'examen sigui igual o superior a 4,5).

No es poden tenir mòbils ON durant les proves pràctiques curtes, no es poden tenir els mòbils a la vista i l'alumne no pot manipular-los durant les proves. L'alumne no pot usar cap mitjà de comunicació externa ni pot connectar-se a la xarxa per fer quelcom que no sigui estrictament permès a l'examen.