Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA | Codi | 20244101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1.2 |
Comprova a través de l'experimentació i treball en grup al laboratori els fonaments teòrics explicats a l'aula. Utilitza les tècniques bàsiques de mesura en el laboratori i aplica les tècniques analítiques adequades per a cada problema | |
A5.6 |
Coneix els microorganismes involucrats en l'elaboració d'aliments fermentats Coneix els ingredients i additius alimentaris produïts per bacteris i fongs. Coneix els antibiòtics produïts per bacteris i fongs. Coneix els ingredients i additius alimentaris produïts per enzims. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B1.2 |
Respon de manera efectiva als canvis soferts durant el curs, tant pel canvi de les assignatures entre quadrimestres com davant de les incedències dins del propi equip, com durant les pràctiques externes. | |
B1.3 |
Desenvolupa estratègies per tal d'obtenir els resultats en el temps adequat i amb l'abast precís. Es capaç de superar les dificultats sorgides del treball, tant individual com en grup. | |
B3.2 |
S'alinea amb els objectius col·lectius de l'equip Col·labora en la definició, organització i distribució de les tasques de l'equip. Contribueix a l’establiment i aplicació dels processos de treball de l’equip Contribueix a la cohesió de l'equip amb la seva forma de comunicar i relacionar-se. | |
B3.3 |
Participa de forma activa i comparteix informació, coneixement i experiències. Porta a terme la seva aportació individual en el temps previst i amb els recursos disponibles. Accepta i compleix les normes de l'equip. Col·labora activament en la planificació del treball en equip, en la distribució de les tasques i terminis requerits | |
B4.4 |
Transfereix l’aprenentatge de casos i exercicis de l’aula a situacions reals d’altres àmbits. Fa aportacions significatives o certes innovacions. | |
B5.1 |
Decideix com gestiona i organitza el treball i el temps que necessita per dur a terme una tasca a partir d'una planificació orientativa. Presenta resultats d’allò que s’espera en la manera adequada d’acord amb la bibliografia donada i en el temps previst. Analitza les seves limitacions i possibilitats per desenvolupar la seva tasca/treball. Té criteri sobre el seu procés d’aprenentatge i les necessitats d’aprenentatge. | |
B5.3 |
Recull la informació significativa que necessita per resoldre els problemes en base a criteris objectius. Segueix un mètode lògic per identificar les causes d’ un problema. Presenta diferents opcions alternatives de solució davant un mateix problema i avalua els possibles riscos i avantatges de cadascuna d'elles. Elabora una estratègia per a resoldre el problema. Mostra un criteri correcte per a prende decisions de manera encertada basant-se en dades i informació objectiva disponible. | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |