Grado en Técnicas de Bioprocesos Alimentarios (2018) |
Asignaturas |
INGENIERÍA DE BIOSISTEMAS |
Contenidos |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2023_24 |
Asignatura | INGENIERÍA DE BIOSISTEMAS | Código | 20244102 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
6 | Obligatoria | Segundo | 1Q |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
tema | Subtema |
1. Introducció a l'enginyeria de sistemes: Conceptes bàsics | |
2. Tecnologia de ADN recombinant: tècniques i eines | |
3. El producte biotecnològic: molècules, proteïnes i organismes | |
4. Plantes i animals transgènics: conceptes bàsics i mètodes | |
5. Legislació, ètica i economia del producte genèticament modificat |