Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
GESTIÓ I VALORITZACIÓ DE SUBPRODUCTES AGROINDUSTRIALS |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | GESTIÓ I VALORITZACIÓ DE SUBPRODUCTES AGROINDUSTRIALS | Codi | 20244112 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A1.1 | Aplicar efectivament el coneixement de les matèries bàsiques, científiques i tecnològiques pròpies de l'enginyeria. | |
A2.1 | Utilitzar especificacions, reglaments i normes de compliment obligat. | |
A5.8 | Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis de la gestió i l'aprofitament de subproductes agroindustrials i residus. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B4.1 | Aprendre maneres eficaces per assimilar coneixements i comportaments. | |
B4.4 | Conèixer les matèries bàsiques i tecnològiques que el capaciten per a l'aprenentatge de nous mètodes i teories, i el doten de versatilitat per adaptar-se a noves situacions. | |
B5.3 | Resoldre problemes de manera crítica, creativa i innovadora dins del seu àmbit professional. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |