Grado en Técnicas de Bioprocesos Alimentarios (2018) |
Asignaturas |
SISTEMAS DE CALIDAD EN BIOPROCESOS |
Competencias |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2023_24 |
Asignatura | SISTEMAS DE CALIDAD EN BIOPROCESOS | Código | 20244125 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
6 | Obligatoria | Tercer | AN |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
Tipo A | Código | Competencias Específicas |
A1.1 | Aplicar efectivament el coneixement de les matèries bàsiques, científiques i tecnològiques pròpies de l'enginyeria. | |
A1.3 | Valorar l'impacte econòmic, social i mediambiental de les solucions tècniques. | |
A1.4 | Aplicar els principis i mètodes de la qualitat, traçabilitat i certificació. | |
A2.1 | Dissenyar un producte i / o bioprocés que compleixi amb les especificacions / necessitats establertes, tenint en compte les restriccions de caràcter econòmic, ambiental, social, polític, ètic, de salut, seguretat i sostenibilitat. | |
A5.4 | Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis de gestió de la qualitat i traçabilitat. | |
A5.6 | Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis de la seguretat alimentària i la microbiologia aplicada als bioprocessos alimentaris. | |
Tipo B | Código | Competencias Transversales |
B1.1 | Comunicar información de manera clara y precisa a audiencias diversas. | |
B4.1 | Aprender modos eficaces para asimilar conocimientos y comportamientos | |
B4.2 | Identificar el proceso de aprendizaje y la orientación académica y profesional. | |
B5.1 | Trabajar de forma autónoma con responsabilidad, iniciativa y con pensamiento innovador. | |
B5.3 | Resolver problemas de manera crítica, creativa e innovadora dentro de su ámbito profesional | |
Tipo C | Código | Competencias Nucleares |