Grado en Técnicas de Bioprocesos Alimentarios (2018) |
Asignaturas |
SISTEMAS DE CALIDAD EN BIOPROCESOS |
Atención personalizada |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2023_24 |
Asignatura | SISTEMAS DE CALIDAD EN BIOPROCESOS | Código | 20244125 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
6 | Obligatoria | Tercer | AN |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
descripción |
L'alumnat pot fer totes les consultes que creguin convenients durant les hores de classe i també fora d'aquestes. En aquest darrer supòsit s'haurà de concertar la tutoria prèviament per tal d'assegurar la disponibilitat del professorat de l'assignatura. Aquest horari de tutoria s'ha de consensuar entre el/la alumne i professor/a via Moodle/correu electrònic. Les tutories podran ser presencials o virtuals via Teams, correu electrònic, fòrum de Moodle, etc. |