Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018) |
Subjects |
QUALITY SYSTEMS IN BIOPROCESSES |
Personalized attention |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | QUALITY SYSTEMS IN BIOPROCESSES | Code | 20244125 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Compulsory | Third | AN |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Description |
L'alumnat pot fer totes les consultes que creguin convenients durant les hores de classe i també fora d'aquestes. En aquest darrer supòsit s'haurà de concertar la tutoria prèviament per tal d'assegurar la disponibilitat del professorat de l'assignatura. Aquest horari de tutoria s'ha de consensuar entre el/la alumne i professor/a via Moodle/correu electrònic. Les tutories podran ser presencials o virtuals via Teams, correu electrònic, fòrum de Moodle, etc. |