Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018) |
Subjects |
KINETICS OF BIOPROCESSES AND REACTION ENGINEERING |
Methodologies |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | KINETICS OF BIOPROCESSES AND REACTION ENGINEERING | Code | 20244127 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Compulsory | Second | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Description | |
Introductory activities | Presentació de l'assignatura, explicació de la metodologia que s'utilitzarà, comunicació dels criteris d'avaluació, formació de grups de treball |
Lecture | Exposició del contingut de cada tema |
Problem solving, exercises in the classroom | Resolució de problemes relacionats amb la temàtica de l'assignatura per part de l'alumne amb supervisió de la professora |
Problem solving, exercises | Resolució de problemes a classe hand outs per part dels estudiants |
Personal attention | Sessions amb la professora per resoldre dubtes relacionats amb l'assignatura (moodle, despatx, e-mail ) |