Grado en Técnicas de Bioprocesos Alimentarios (2018) |
Asignaturas |
BASES TECNOLÓGICAS DE LA PRODUCCIÓN ANIMAL |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2023_24 | |||||||||||||||||
Asignatura (*) | BASES TECNOLÓGICAS DE LA PRODUCCIÓN ANIMAL | Código | 20244206 | |||||||||||||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||||||||||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | Horarios y datos del examen | |||||||||||||
3 | Optativa | Tercer | 2Q |
|||||||||||||||
Modalidad y lengua de impartición | Ver grupos de trabajo | |||||||||||||||||
Prerrequisitos | ||||||||||||||||||
Departamento | Bioquímica y Biotecnología |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Correo-e | miriam.lampreave@urv.cat mariafrancesca.fort@urv.cat |
|||||||||||||||
Profesores/as |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripción general e información relevante |
DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA: L'objectiu de l'assignatura es aportar coneixement sobre els conceptes, procediments i sistemes utilitzats en la producció animal, pel seu consum en l'alimentació humana tant com a producte fresc com matèria primaria transformada. S'estudiarà la nutrició, higiene i sistemes de producció animal així com les instal·lacions ramaderes, tot sota el parany del benestar animal |
|||||||||||||||||
OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències. | ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guía docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la URV. Este documento es público y no es modificable, excepto en casos excepcionales revisados por el órgano competente o debidamente revisado de acuerdo la normativa vigente. |