Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Double degree in Chemical Engineering and Food Bioprocess Technology (2019) |
Subjects |
PHYSICS |
Learning outcomes |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | PHYSICS | Code | 20904003 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Basic Course | First | 1Q 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Type A | Code | Learning outcomes |
A1.1 |
Aplica correctament els conceptes bàsics sobre les lleis generals de la mecànica, termodinàmica, camps i ones i electromagnetisme per a la resolució de problemes propis de la enginyeria. | |
A1.2 |
Comprova a través de l'experimentació i treball en grup en el laboratori els fonaments teòrics explicats a l'aula. | |
A3.2 |
Compren la teoria de la mecànica newtoniana. Reconeix i interpreta les condicions d'estàtica d'un cos. Aplica els conceptes del càlcul vectorial a la resolució de problemes de mecànica newtoniana i d'estàtica. Coneix els fonaments dels fenòmens elèctrics i magnètics. Resol problemes de circuits en corrent continua i alterna. Reconeix les característiques elàstiques d'un material. Coneix els fonaments bàsics del càlcul vectorial. | |
Type B | Code | Learning outcomes |
B1.1 |
Plan their communications: generate ideas, search for information, select and order the information, make schemes, determine the type of audience and the objectives of the communication, etc. Draft documents with the appropriate format, content, structure, language accuracy and register, and illustrate concepts using the appropriate conventions: formats, titles, footnotes, captions, etc. | |
Type C | Code | Learning outcomes |