Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Double degree in Chemical Engineering and Food Bioprocess Technology (2019) |
Subjects |
PHYSICS |
Methodologies |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | PHYSICS | Code | 20904003 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Basic Course | First | 1Q 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Description | |
Introductory activities | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes i presentació de l’assignatura. |
Lecture | Exposició dels continguts de l'assignatura. |
Problem solving, exercises in the classroom | Formulació, anàlisi, resolució i debat de problemes o exercicis, relacionat amb la temàtica de l'assignatura. |
Laboratory practicals | Aplicar, a nivell pràctic, la teoria d’un àmbit de coneixement en un context determinat. Exercicis pràctics a través dels diferents laboratoris. Caldrà preparar les pràctiques a casa per endavant. Al laboratori és obligatori portar bata i ulleres de seguretat. L'estudiant disposarà d'un determinat horari (que es farà public al llarg del quadrimestre) per a recuperar un màxim de dues pràctiques de laboratori (que no hagi pogut completar satisfactòriament en el seu moment). |
Previous study | Revisió de continguts bàsics prèviament necessaris per a poder adquirir els coneixements propis de la matèria. |
Personal attention | Les consultes es realitzaran presencialment als despatxos dels professors de l'assignatura a l'horari que us comuniquin. Limiteu l'´us dels missatges via moodle o e-mail a concertar cites. |