Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Double degree in Chemical Engineering and Food Bioprocess Technology (2019) |
Subjects |
CHEMISTRY I |
Learning outcomes |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | CHEMISTRY I | Code | 20904008 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Basic Course | First | 1Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Type A | Code | Learning outcomes |
A1.1 |
Aplica correctament els principis de coneixements bàsics de la química general, química orgànica i inorgànica en la enginyeria. | |
A1.2 |
Comprova a través de l'experimentació i treball en grup en el laboratori els fonaments teòrics explicats a l'aula. | |
A3.4 |
Construeix la configuració electrònica de qualsevol àtom o ió de la Taula periòdica. Interpreta les propietats atòmiques i periòdiques. Prediu els productes de reaccions inorgàniques de precipitació típiques, àcid-base o de formació de gasos. Prediu els productes d’una reacció redox inorgànica. Construeix els enllaços químics de molècules o ions. Dedueix les propietats de l’hidrogen i elements de les series “s” i “p”, i dels seus compostos. Explica les propietats i les interaccions físico-químiques de la matèria en base als models atòmics i d’enllaç químic. | |
Type B | Code | Learning outcomes |
B1.1 |
Plan their communications: generate ideas, search for information, select and order the information, make schemes, determine the type of audience and the objectives of the communication, etc. Draft documents with the appropriate format, content, structure, language accuracy and register, and illustrate concepts using the appropriate conventions: formats, titles, footnotes, captions, etc. | |
Type C | Code | Learning outcomes |