Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Double degree in Chemical Engineering and Food Bioprocess Technology (2019) |
Subjects |
DESIGN OF EQUIPMENT AND PLANTS |
Methodologies |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | DESIGN OF EQUIPMENT AND PLANTS | Code | 20904107 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Compulsory | Fourth | 1Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Description | |
Introductory activities | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes i presentació de l’assignatura. |
Lecture | Exposició dels continguts de l'assignatura. |
Practical cases/ case studies | Treballs que realitza l'alumne. |
Problem solving, exercises | Formulació, anàlisi, resolució i debat d'un problema o exercici, relacionat amb la temàtica de l'assignatura, per part de l'alumne. |
Personal attention | Temps que cada professor té reservat per atendre i resoldre dubtes als alumnes. |